Tuz Odası Ziyaretçileri Cezbediyor

Seans süresince ziyaretçilerimiz kokusu olmayan ve gözleri tahriş etmeyen tuz aerosol atmosferi içinde bulunurlar. Tuz bulutu vücudumuza iki yolla girerek vücudun savaşması için yardımcı olur. Yararlı maddeler vücudumuza ciğerlerimizden solunum ve deriden emilim yoluyla girerler. Böylece kan ve lenf dolaşımının gelişmesini sağlar.

Tuz terapi odalarının özel tasarımları sakinleştirici ve yatıştırıcı ortam sağlar. Bu özel ortam sayesinde günlük kaygı ve düşüncelerden uzaklaşırsınız. Sağlığınızı düzenleyici bu seanslarda konforlu koltuklarla uyumlu rahatlatıcı beyaz duvarlar, dinlendirici müzik, hafif ışık ve taze temiz hava size eşsiz bir ortam sunar.

Tuz odaları günlük stresten kurtulma ve sağlık geliştirme gibi farklı amaçlar için kullanılabilir. Eğer kişi sadece dinlenmek istiyorsa, bir saatlik bir seans sonucunda, “tuz banyosu” atmosferi içinde olmak cildini canlandıracak, soluk alıp vermesi sağlığı düzenleyici ve solunum yollarını temizleyici etkide bulunacaktır. Ziyaretçilerin haftada iki seansa katılması ise gribe, öksürük, sinüzit, alerji gibi rahatsızlıklara karşı güçlü bağışıklık kazanmasını sağlayacaktır.

Tuz odası tedavi prosedürü 20 ile 40 dakikalık kesintisiz seanslar şeklindedir. Hamile bayanlar ve çocuklar için hiçbir sakıncası yoktur.