Tuz Odası Hakkında Genel Bilgi

Firmamız, geniş tecrübesi ve yerli yabancı uzman personeli ile, dünyadaki yeni trendleri takip ederek, iş dünyasına araştırma, eğitim, tanıtım, proje ve yatırım danışmanlığı hizmetleri vermekte olan bir kuruluştur. Dünyada var olan başarılı yatırımları, en uygun koşul ve kalitede siz yatırımcılarımızın hizmetine sunmaktadır.

Firmamız Tuz Odalarının Türkiye Distribütörü olarak,   en modern tasarımları ile Avrupa Birliği standartlarında teknik şartnameye uygun Hijyenik koşullarda ve standart tipte bir Tuz Odasının projelendirilmesi ve inşasının yapılarak, anahtar teslimi vaziyette alıcıya teslimini gerçekleştirmektedir.

20 yıllık tecrübesi ile yabancı ortağımız Halomed firması,  pek çok ülkede (Finlandiya, İsveç, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, İspanya, Portekiz, İtalya, İngiltere, Kanada, Güney Afrika, Çin, Ukrayna) tuz odaları gerçekleştirmektedir.
 
Ayrıca Salt Cocoon(Tuz Kozası), tuz odası özelliklerini taşıyan kişisel tuz terapileri kullanımı için dizayn edilen yenilikçi bir üründür. Bir yetişkin kullanabileceği gibi, bir çocuk ile birlikte koza içerisine  girebilinir.
 
Firmamızın ürettiği Halogeneratorler ve Salt Cocoon Avrupa Birliği standartlarında ve dolaşım belgesine(Council Directive 93/42/EEC) sahiptir.